onsdag 21 januari 2009

Hurra, hurra, hurra!

I dag är det min första namnsdag. Undrar om nån kommer ihåg det?? Jag vill ha korv. Vill ha, vill ha, vill ha! Hurra för mig, Agnes.

4 kommentarer:

  1. Grattis på namnsdagen lilla gulliga Agnes!
    Hoppas du får all korv du vill ha *fniss*
    Massor av kramar,
    valpmatte

    SvaraRadera
  2. Nädu, det blev ingen korv av snåljåparna. Men jag fick följa med på party och där snodde jag åt mig lite när de vände ryggen till. Haha.

    SvaraRadera
  3. Hörru Agnes, vilken tur du har som blev ihågkommen på din namnsdag. Jag (din kullsyster) fick ingenting alls på min/vår dag... Tro mig att jag var besviken på matte och husse - som envisades med att jag bara skulle tugga på det där tråkiga torrfodret trots att jag hade namnsdag. Idag är det min husse som har namnsdag (Karl) men jag ska INTE gratulera honom - han ska inte ens få en puss av mig när vi ses ikväll... *surar*

    SvaraRadera
  4. Hej syrran!
    Va kul att höra ifrån dig. Visst är dom trista ibland, de där tvåbeningarna. Ska inte äta det, och inte det... blablabla. Jag äter allt jag hittar, mattetantans böcker också. Fast de är inte riktigt goda. Ruttna äpplen i snön kan vara som glass. Jag törs inte sno Tansis mat ännu, men jag tränar på det. Hör gärna av dig igen.
    Syrran Agnes

    SvaraRadera